miércoles, 2 de octubre de 2013

EN UN MES NOMÉS

La segona edició de Miniteatro va prenint forma. 

La veritat, quasi a l'endemà de finalitzar la nostra primera etapa a la Rambleta, ja estavem pensant en la següent temporada. I començarem a buscar un nou espai. Molt feliçes i agraïdes a la que va ser la nostra primera casa, però amb esperit conqueridor d'espais, de ciutadans, d'espectadors, de novetats...

I ens vam passejar per tota la nostra ciutat, i ens vam parar a mirar a un edifici que, personalment, sempre m'ha encissat.

I al seu interior vam imaginar actrius i actors a les escales, racons, habitacions amagades, soterranis tancats des de fa temps, llocs on mai el públic ha entrat, o ha passat de llarg, sense gaudir-ho.

Pot ser, no ha sigut tot tan poètic. Em sembla recordar que em feien mal els peus de caminar,  el cap de tant de pensar en diferents possibilitats i el coll de mirar cap a dalt buscant inspiració (o un cartell que en comptes de posar "es lloga" o "es ven" diguera "es presta"). Però així ho deixe escrit i així vull recordar-ho. Com un bonic viatge amb dues bones companyes.

Doncs, ací ens teniu, en plena mudança. En 30 dies habitarem l'edifici Rialto, i vos convidem a fer-nos una visita cada cap de setmana.

Inma Expósito

No hay comentarios:

Publicar un comentario